Føl deg vel i din nye kropp

Alle vet jo hvor viktig det er å trene og spise sunt, men ikke alle klarer å gjøre alvor av planene.

De fleste kvinner har jo vært støttemedlem hos et treningssenter, eller hatt en kjekspakke strategisk plassert bak de sunne matvarene i skapet. Men er du en av de som tok nyttårsforsettet ditt på alvor, og ikke bare begynte å trene og spise sunt, men faktisk klarte å fortsette? Gratulerer! Det er ingenting som føles bedre enn å se de ekstra kiloene forsvinne og endelig føle seg vel i klærne sine. Tenk så deilig å kunne si farvel til posete klær og stramme bukselinninger! Men hvor skal du begynne når du skal finne klær som passer den nye kroppen din?

Kjøp en ballkjole

Hvorfor ikke spandere noe ekstra fint på deg selv for å feire resultatet? På sofiamoore.no kan du finne unike kjoler som blir skreddersydd til dine mål. Her finner du eksklusive Sofiamoore.no ballkjoler som lages av noen av de beste syerskene i verden. Ikke bare er kjolene vakre, de er spesielt tilpasset deg personlig. Ingen kvinner har samme kroppsfasong, og en kjole i størrelse 38 vil sitte litt annerledes på deg enn på bestevenninnen din som bruker samme størrelse. Ta målene dine, helst med hjelp fra en venn eller en profesjonell. Bruker du klær i riktig størrelse, vil de feire og fremheve de gode sidene dine, og hjelpe til å skjule de du er mindre fornøyd med. Hvis du er usikker på hvordan du skal gå frem, be en ekspert om hjelp. Hvis du er usikker på hvilke farger som kler deg, kan det være en god idé å få tatt en fargetest også.

Bare husk at det er lett å falle tilbake til gamle uvaner og bli litt lat når man har vært flink til å trene og spise sunt. Forsøk å tenke på det å ta vare på kroppen som en belønning i stedet for en straff! Å trene og spise sunt vil ikke bare gjøre at du ser bedre ut, du vil også føle deg bedre.

Nå har du drømmekroppen – hvorfor ikke feire den?